Informatie

All-inclusive

Bij mij betaal je altijd een vooraf gekozen vaste prijs voor je fotoshoot, voor een vast aantal foto's. Je krijgt dan de mooiste beelden in de beste kwaliteit aangeleverd, dus geen verrassingen achteraf!

Om een shoot zo goed mogelijk op maat te kunnen aanbieden voor iedere portemonnee heb ik pakketten waar je uit kunt kiezen. Pakket S kost €75, pakket M kost €100 en pakket L kost €125. Het aantal foto's wat uit zo'n shoot te halen is verschilt per setting. Alle foto's worden volledig geoptimaliseerd en in het hoogst haalbare JPG formaat naar je opgestuurd. Je bent daarna vrij om met de foto's te doen wat je wilt.

Buiten shoots
Shoots die buiten plaatsvinden met bijvoorbeeld je gezin, kinderen, vrienden of familie kun je bij pakket S voor €75 ongeveer 15 foto's verwachten in kleur en/of zwart wit. Bij pakket M voor €100 kun je 25 foto's verwachten en bij pakket L voor € 125 zo'n 40 foto's in kleur en/of zwart wit.

Studio fotografie
Shoots die we in de studio doen kosten meer tijd, met name in de nabewerking. Wil je een shoot in de studio dan kun je bij pakket S voor €75 zo'n 5 foto's verwachten, bij pakket M voor €100 ongeveer 10 foto's en bij pakket L voor €125 ongeveer 15 foto's in kleur en/of zwart wit.

Newborn fotografie
Newborn shoots kunnen zowel bij je thuis als in de studio plaatsvinden. Afhankelijk van wat je zelf leuk vindt. Wil je meer lifestyle fotografie dan adviseer ik te kiezen om dat lekker bij je thuis te doen. Wil je meer geposeerde foto's waarbij vooral je baby in de belangstelling staat kan dat zowel bij je thuis als bij mij in de studio. Ook hierbij heb ik verschillende pakketten gemaakt. In pakket S voor €75 krijg je 10 foto's die volledig geoptimaliseerd zijn in kleur en/of zwart wit in het hoogst haalbare JPG formaat. In pakket M voor €100 krijg je 20 foto's en bij pakket L krijg je 30 foto's. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat je alle foto's volledig geoptimaliseerd in groot JPG formaat krijgt.

In tijden van Corona zal ik de RIVM richtlijnen aanhouden.

Speciale foto's
Wil je een foto met een speciale bewerking zoals de foto's hieronder of een collage dan kost dat €60. Wil je zo'n soort foto in combinatie met een fotoshoot dan reken ik €40 extra voor zo'n foto.

De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op een prijs inclusief reiskosten tot 10 kilometer vanaf Lage Mierde. Wil je een locatie die verder is dan 10 kilometer reken ik €0,65 per kilometer extra (heen- en terugreis).

 

                                

Advies tijdens een fotoshoot met kinderen:

Laat ze lekker zich zelf zijn en als ze even geen zin hebben, lekker even laten spelen zodat ze daarna zin hebben om mee op de foto te gaan. We nemen daar alle tijd voor.
Trek de "goede" kleding vlak voor de fotoshoot pas aan.

Advies tijdens een Newborn shoot:

Deze shoots doen we meestal in de woonkamer.
Omdat de meeste baby's zonder kleding gefotografeert worden mag de temperatuur in de kamer lekker tropisch zijn.
Zo krijgen ze het zeker niet koud.
Ook tijdens de shoot proberen we ons zo veel mogelijk aan jullie kindje aan te passen.
Had hij toch nog honger, dan krijgt hij lekker een flesje.
Daar nemen we gewoon de tijd voor. Geen stress, een relaxte mama betekent meestal ook een relaxte baby, en dat willen we graag!

Let op: in tijden van Corona is bij newborn alleen een lifestyle shoot mogelijk.

 

40px

Neem gerust contact met mij op

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.